Friday, July 18

tampere railway station

Spent some time in Tampere, cleaning my soon-to-be-old room, meeting miss J, eating ice cream twice on the same day, and buying a new summer dress on sale ( just in time for my summer holiday, which is only a week away!!).


Tampere railway station was looking really nice in the evening light. It was under renovation recently, and I really really like the metal lettering they've put up instead of the old, boring signs.
Back in Helsinki late at night.

7 comments:

maarit said...

Upeita kuvia, pidän erityisesti ensimmäisestä!
Rautatieasemissa ja junalla matkustamisessa on aina tunnelmaa, itselläkin on reilaaminen mielessä, voittaa lentomatkailun selkeästi!

mansuetude said...

everthing looks like its measured off in squares. nice collection of images!

The Lil Bee said...

You manage to take subjects that should be boring and make them look beautiful. All the time. In awe...

Hanna said...

Moikka!
Päädyin tänne Sugar-Kanen kenkäpostauksen kommenttien kautta: sun kommentti kuulosti niin omilta ajatuksilta, että totesin: tuon on pakko olla entinen työkaveri. Ja niinhän sä olitkin! :)

Kiva blogi & kivoja kuvia sulla, en tiennytkään että oot noin taitava valokuvaaja! Ja kiva myös nähdä, että sulla ilmeisesti menee hyvin nykyjään.

T. Hanna A. K.:sta

Ps. En löytänyt mistään blogistasi s-postiosoitettasi, olisin laittanut mailia, mutta täytyi tyytyä hölisemään tänne kommenttiboksiin...

SCAREDY-CAT said...

Maarit, kiitos kehuista - pidän itsekin junista. Liitän niihin jotain sellaista 1900-luvun alun romantiikkaa varmaan, à la Waltari & Paavolainen...

Mansuetude, thanks! I really didn't think much of these photos, but I'm glad you like them!

The lil bee, thanks for your sweet comment! I'm not sure if that's true, really, but it was so nice to hear it anyway!

Hanna: Oho! Luulin olevani ihan turvassa tutuilta. ;) Nyt on ihan pakko udella, kumpi Hanna?
Laita toki mailia, osoite on etunimi.sukunimi@uta.fi (ja sukunimi on kouki edelleen - eikä lapsikaan muuten ole oma! :) ). Yritän opetella valokuvaamaan, hauskaa kuulla että olen matkalla oikeaan suuntaan!

paperisydän said...

Tuolla tuleekin aika usein käytyä :) Hienot kuvat!

Michelle said...

AHHH, your photos are so beautiful! You are very talented.