Wednesday, July 30

raspberry season






It's raspberry season in sister's allotment garden plot. We got something close to three litres on Sunday eve. We also got some salad,
and in the next few weeks there'll be masses of courgettes (or zucchinis, if you will) ready for picking. I used to help a lot with the gardening, but in the past few summers I haven't had that much time for it. Lucky me, I'm still reaping the benefits!


I think fresh rasberries are at their best when eaten with Greek yoghurt (or mascarpone cheese) and drizzled with honey. It's so simple and so good!





2 comments:

maijja said...

Näyttää kyllä herkulliselta! Minun lapsuudenkodin lähellä kasvaa tolkuttomasti vadelmia, mutta täällä ne ei ole vielä kypsiä :(

paperisydän said...

Tosi hyvältä näyttää! Lapsena tuli poimittua ja syötyä vadelmia oikein urakalla, kun niitä omallakin pihalla kasvoi. Nykyään pääsen herkuttelemaan niillä paljon harvemmin. Vaikka saisihan niitä tietysti kaupasta ja toriltakin...