Monday, April 14

beveragesI wanted to share some with you:

Probably the cutest lemonade ever! Although I don't really drink lemonade, I'm a sucker for ones bottled in cute small bottles - you see, I'd like to buy them just for the bottles and keep them on an open shelf, never drink them (this, too, was too sweet for my taste, naturally flavoured or not). Kind of like with doughnuts, actually; I like looking at them more than actually eating them.

This photo makes me want to buy Lorina lemonade in all flavours and go to a picnic with a basket full of these bottles:
Another beverage, and this time one I like to drink too, is White Tea with Natural Orange Flavour by Clipper. All the Clipper teas I've tasted are really really good, and I like their packages; they are so pretty they make a perfect gift (you can't see it, but the package in the photo is a pretty metallic green). Plus I think when organic/fair trade food product has a nice package, it makes people who don't really care about the organic/fair trade part more likely to buy the product (note: all the Clipper products are not fairtrade).

I'm going to buy their peppermint tea next, and maybe white tea with ginger - I'm a big ginger lover. And drinking chocolate with cinnamon sounds good too, doesn't it?

9 comments:

Tiina said...

Jos meillä olis isompi keittiö, niin siellä olis paljon ihania limsoja. noin niinku koristeena. tai sitte niin että joisin ne, ja täyttäsin vesiväriveellä :D

SCAREDY-CAT said...

Oon kanssa itse ajatellut, että pitäis olla semmoinen avohyllykkö (vaikka se ikean, joka on kaikissa sisustuslehdissä) jossa pidettäisiin kaikki kauniit pakkaukset ja astiat. Rumemmat sitten piilossa kaapissa. :)

isoinpapu said...

kanelikaakao, varmasti hyvää!

Maikki said...

Äitini sai joskus lahjaksi tuota Lorina-limsaa hieman isomman pullon. Se oli muistaakseni vadelmanmakuista, ainakin vaaleanpunaista. Minullekaan ei maku jäänyt mieleen, mutta kaunis pullo kyllä. Siinä isommassa (ehkä hieman alle litra?) oli vielä semmoinen vanhanajan mehupullokorkki, joka on semmoisella metallijutulla kiinni pullossa. Sille on varmaan nimikin, mutten tiedä miksi sellaista kutsutaan.

Tykkään myös Clipperin teestä, ja ostaisin varmaan jokaista makua jos eivät olisi niin kalliita. Olen kyllä teen suurkuluttaja. Onko tuo valkoinen tee hyvää? Olen sitä monesti tutkinut kaupassa, mutta olen niin juurtunut vihreään ja mustaan, etten ole uskaltanut kokeilla.

dandelion said...

ooh they are very sweet! and yes cinnamon hot chocolate sounds very lovely...x

SCAREDY-CAT said...

Maikki, kuulostaa hienolta tuo pullo korkkeineen!
Minä pidän tuosta valkoisesta teestä paljon, se on tosi mietoa, mutta siinä on hyvä appelsiinin maku; muuten en ole kovin montaa valkoista teetä juonut. Mulla oikeastaan musta tee on viime aikoina jäänyt, juon teetä lähinnä iltaisin ja tuo valkoinen on sopivan mieto rooiboksen rinnalle.

Punnitse ja säästä -kaupoissa on muuten tosi laaja valikoima (no, ainakin niissä joissa käyn :) ) Clipperin teetä ja muita tuotteita, saahan noita toki muualtakin.

hannna said...

meilläkin juodaan clipperiä, paljon pikkutytöille sopivia makuja. ei se tykännyt lakritsasta tosin. viileinä aamuina ja iltoina tarvitaan teetä. valkoinen tee + inkivääri on myös hyvää!
kiitos kaikista kommenteista, hauskaa, kun joku katselee taaksepäin!

maijja said...

Ihania herkkuja - nuot olisi mukavia pikkutuliaisiakin. En ole kyllä itse muistaakseni missään törmännyt?

SCAREDY-CAT said...

Hannna, tekisi mieli ostaa kaikki Clipperin juomat joita on saatavana Punnitse ja säästä -kaupasta. :) Lahjoitin siskolleni pari vuotta sitten Clipperin Chaita, ja hän on kuulema siihen ihan koukussa nykyään.

Maijja, jos tarkoitat limonadia, niin nuo on Stockalta. Voisin tuhlata Stockan Herkkuun vaikka kuinka paljon rahaa, hankkisin kaikkea eksoottista ja hauskan näköistä ruokakaapin täytettä...
(Clipperin tuotteita taas saa ainakin monista S-marketeista, mikäli tarkoitit niitä.)