Sunday, February 3

happy weekend



It's been a happy weekend around here. I don't have classes on Friday, and my new friends R and J invited me over for late lunch and board games. We made pizza and ended up chatting for hours, it was really nice to visit someone instead of just meeting in a café (not that that isn't nice too).




It's been snowing/sleeting most of the weekend. Last night there was a storm, and today I woke up to blue skies and loads of pure white snow. Late breakfast, with enough time to make coffee with my moka pot & heat milk for it. Tulips in a jug on my table. Listening to my favourite radio station (online - I'm so happy I can still listen to it in Tampere!). An afternoon walk through snow.





Now I only have to decide whether to spend my evening watching a film (I got Little Miss Sunshine on dvd) or reading more Sense and Sensibility. Tough decision... I have some dark chocolate waiting for me too. It's good for you, you know.

9 comments:

Becky, yep said...

that sounds like HEAVEN!
ENJOY!!!

Maggie Pie said...

Lucky you! Sounds like a perfect weekend :)

Maija said...

Sounds wonderful! Mistä tuo ihana tee/kahvikuppi on kotoisin?

s said...

Thanks - it was pretty much a perfect weekend, without anything special happening.

Maija, kuppi on pari vuotta sitten ostettu Tukhokmasta, Design torget -liikkeestä. Olin todella vähärahainen, ja arvoin pitkään tämän ja vastaavan taivaansinisen välillä. Kuppi on spesiaalikuppi, joka pääsee käyttöön kun on aikaa pitkälle aamiaiselle tai kun harmittaa. Mutta edelleen toivon joka kerta sitä käyttäessäni, että olisin ostanut sen sinisenkin...

scaredy-cat said...

Oops, 's' was me.

tanja said...

Sun uusi banneri miellyyttää kovasti silmääni, ihana! Oi kun jaksaisin itsekin värkätä itselleni jonkinlaisen. Radio Helsinki on radiokanava, joka oikeasti tekee iloiseksi!

michelle said...

Oh how difficult, that movie is brilliant! I love it, but that book is so good too. Hope you had a really nice time.

Merruli said...

Kovin kaunis aamiaisasetelma! Saitko oman kappaleesi Patchwork-kirjasta?

SCAREDY-CAT said...

Tanja, kiitos - itse en tosin kovin paljoa näe vaivaa näiden kanssa; minulla on aika huono kuvankäsittelyohjelma tällä hetkellä, enkä kyllä usein edes muista säätää kuvien sävyjä. Banneritkin ovat pikaisesti kyhättyjä. :)
Ja joo, on ihanaa, että on radiokanava, jonka juontajilla on oikeasti asiaa - ja jolla on jopa puheohjelmia! Joskus pari vuotta sitten olin aina päivällä kotona, ja Maria Veitolalla oli oma ohjelma joka päivä. Se oli hyvää aikaa, hän soittaa aina musiikkia josta en vielä tiedä pitäväni.

Michelle, thanks, I really did. :) Watched the movie, and now I'm reading the book.

Merruli, kiitos! Kirjasta ei Tampereella tiedetty mitään, mutta Helsingistä pitäisi vielä löytyä - olen muutenkin torstaina menossa Helsinkiin. Ilman vinkkiäsi en kyllä olisi älynnyt etsiä koko kirjaa.